•  

  Favrskov Foto tilbyder fotografering i skoler og gymnasier. Billederne lægges på internettet og der udleveres en unik kode, så kun den der er i besiddelse af koden har mulighed for at se billederne. Herfra kan også bestilles billeder - både enkeltvis og sammensat i pakker, af forskellige størrelser og priser. Ring eller mail for nærmere oplysning eller bestilling af brochure.

 •  

  Favrskov Foto tilbyder fotografering i børnehaver og hos dagplejere. Billederne lægges på internettet og der udleveres en unik kode, så kun den der er i besiddelse af koden, har mulighed for at se billederne. Herfra kan også bestilles billeder - både enkeltvis og sammensat i pakker, af forskellige størrelser og priser. Ring eller mail for nærmere oplysning eller bestilling af brochure.

 •  

  Favrskov Foto tilbyder portrætfotografering i atelier, eller efter eget ønske. Alt efter ønske kan billederne lægges på internettet og der udleveres en unik kode, så kun den der er i besiddelse, af koden har mulig-   hed for at se billederne. Herfra kan også bestilles billeder - både enkeltvis og sammensat i pakker af forskellige størrelser og priser. Ring eller mail for nærmere oplysning.

 •  

  Favrskov Foto tilbyder fotografering af konfirmand-erne i atelier, eller efter kundens ønsker, der tilbydes også gruppefotografering i kirken. Ring eller mail for nærmere oplysning.

 •  

  Favrskov Foto tilbyder fotografering af brudepar ved/i kirken, i naturen, ved slotte og herregårde, på feststedet eller efter eget ønske. Ring eller mail for nærmere oplysning.